ا.ه
عنوان :

تخمدان پلی کیستیک و پریودی نامنظم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من به علت جوش های زیاد موی زاید نامنظمی پریود سونو دادم که تشخیص تنبلی تخمدان دادن و بهم دو دوره قرص سیپروترون کامپاند تجویز کردن الان دوره اول مصرف کردم و باید سه روز دیگه دوره دوم رو شروع کنم اما هنوز پریود نشدم به نظر شما باید دوره دوم رو شروع کنم یا مصرف این دارو رو قطع کنم و اگر در این سه روز پریود شدم طبق برنامه دوده دوم رو شروع کنم یا پاک باید بشم و دوره بعد رو شروع کنم

معمولا طی 7 روز بعد از اتمام قرص باید پریود شوید اما اگر متاهل هستید و پریود نشدید اول باید تست بارداری بدهید